Palvelut

Apteekkimme Turun keskustassa palvelee monin tavoin resepteistä lääkeneuvontaan

Saat asiantuntevaa apua kaikkiin lääkitykseen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviin asioihin.

Humaliston Apteekissa sinua palvellaan positiivisella asenteella ja yksityisyyttäsi kunnioittaen, tulet sitten hakemaan reseptilääkkeitä, kosmetiikkaa, lääkeneuvontaa tai vaikka palauttamaan lääkejätteitä. Meidät löydät helposti Terveystalo Turku Pulssin talosta. Tervetuloa!

Lääkeneuvonta, reseptilääkkeet ja toisen puolesta asiointi

Meiltä voit noutaa sinulle määrätyt reseptilääkkeet. Tarjoamme myös mahdollisuuden keskustella lääkityksestäsi, ja varmistamme, että olet selvillä lääkkeittesi turvallisesta käytöstä. Lääkeneuvonnasta vastaa aina alan koulutettu ammattilainen, farmaseutti tai proviisori.

Henkilökuntamme voi pyytää lääkäriltäsi vanhentuneen reseptisi uusintaa. Reseptin voi uusia myös itse ottamalla yhteyttä omaan terveysasemaan tai sähköisessä omakanta.fi-palvelussa. Voit hoitaa reseptiasioita myös esimerkiksi läheisesi puolesta, mutta tällöin tarvitset hänen Kela-korttinsa, potilasohjeen, tulostetun yhteenvedon tai Apteekkiasiointi-valtakirjan

Tervetuloa

Itsehoitotuotteet ja -lääkkeet

Hyllyiltämme löydät monipuolisen valikoiman erilaisia itsehoitolääkkeitä, joihin ei tarvita reseptiä. Samoin vitamiinit, ravintolisät, luotettaviksi todetut luontaistuotteet ja kosmetiikka kuuluvat tarjontaamme. 

Lääkejätteiden hävittäminen

Vanhentuneet tai käyttämättä jääneet lääkkeet ja elohopeakuumemittarit ovat ongelmajätettä, joita ei saa laittaa talousjätteeseen tai kaataa viemäriin. Palauta lääkejätteet apteekkiimme, jossa ne lajitellaan ja toimitetaan ongelmajätelaitokselle hävitettäväksi. Lääkejätteiden palauttaminen on maksutonta.

Lääkejätteen lisäksi voit palauttaa meille käytetyt ruiskut ja neulat turvallisesti pakattuina. Huomioithan, että elohopea, sytostaatit sekä jodipitoiset lääkkeet (Jodix, Betadine ja lodosorb) pitää palauttaa omissa pakkauksissaan erillään muusta lääkejätteestä, sillä ne vaativat erillisen käsittelyn ongelmajätelaitoksessa.

Neuvomme ilomielin lääkejätteiden palautuksessa sekä kaikissa muissa apteekkiasioissa. Tule vain käymään rohkeasti tai soita meille!

Tarkista lääkkeesi saatavuus Lääkehausta

Kuulumme Lääkehaku-palveluun, jonka kautta voit selvittää tarvitsemasi lääkkeen varastotilanteen meillä tai muussa apteekissa. Palvelu kertoo saatavuuden lisäksi muun muassa lääkkeen vaihtokelpoisuuden. 

Tutustu Lääkehaku-palveluun ›

Sijainti Soita