Tervetuloa

Humaliston Apteekkiin

Olemme auki tänään:

Katso kuukauden

tarjoukset »

Apteekkimme sijaitsee Turun keskustassa

Olemme aidosti palveleva ja asiantunteva apteekki, jolla on yli satavuotias historia.

Humaliston Apteekki on osa kotimaista Lähiapteekit-ketjua, jonka löydät keskeiseltä paikalta Turusta, Terveystalo Pulssin talosta. Meillä hoidat reseptiasiat turvallisesti ja teet tarvittavat itsehoitotuote- ja kosmetiikkaostokset. Kanta-asiakkaanamme saat vielä kaupan päälle monia mukavia etuja. 

Henkilökunnallamme riittää hymyä jokaiselle kävijälle ja apua kaikkiin terveyttä sekä hyvinvointia tukeviin apteekkiostoksiin!

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteystietomme ›

Vahvat arvot ovat tärkeä osa toimintamme jatkuvuutta

Olemme palvelleet turkulaisia jo yli sadan vuoden ajan. Pitkään jatkuneen toimintamme kivijalkana ovat päivittäin työssämme näkyvät arvot: asiakas­suuntau­tuneisuus, innovatiivisuus, taloudellisuus ja vastuullisuus.

Henkilökuntaamme kuuluu useita lääkealan ammattilaisia, lisäksi osallistumme vuosittain farmasian opiskelijoiden ja uusien lääketeknikkojen koulutukseen. Näin takaamme, että asiakkaamme saavat meiltä aina alan uusimpaan tietoon perustuvaa palvelua. 

Tavoitteemme on yksinkertainen: haluamme olla Turun talousalueen paras apteekki ja työpaikka! Sijaintimme on mainio, saavut sitten jalan, bussilla tai omalla autolla. Parkkipaikkoja löytyy kadulta apteekin edestä ja Pulssin paikoitushallista. 

Yhteystietomme ›
Sijainti Soita