AjankohtaistaYleinen

Hiertymien ehkäisy

Kirjoittaja 2.5.2018 Ei kommentteja
Keväisin monet kaivavat pölyttyneet lenkkitossut ja polkupyörät varastoistaan ja intoutuvat kevätauringon siivittämään ulkoiluun – tätä intoa emme halua sammuttaa. Yllättäen aloitettu urheilu ja ehkäpä aikansa eläneet varusteet johtavat kuitenkin usein mm. hiertymiin ja haavaumiin. Ne ovat kivuliaita, kiusallisia ja sammuttavat alkaneen kuntoiluinnon varmasti – hiertymät ja haavaumat altistavat myös ihotulehduksille. Hikoilu ja vääränlainen vaatetus saattavat ärsyttää ihoa entisestään. Hiertymiä esiintyy helposti mm. reisien sisäpinnoilla, intiimialueilla, kainaloissa sekä nilkoissa ja ranteissa.

Näin vältät hiertymiä

  • Huolehdi ihosta ja sen riittävästä kosteutuksesta
  • Hanki oikeankokoisia urheiluvaatteita: klonksuvat kengät, vääränkokoiset urheiluhousut tai vaikkapa liian tiukat urheiluliivit altistavat hiertymille
  • Käytä hengittäviä urheiluvaatteita, jolloin iholla oleva hiki ei pääse ärsyttämään ihoa niin paljon
  • Peseydy mahdollisimman nopeasti urheilun jälkeen ja käytä ph-neutraaleja pesuaineita
  • Voit myös suojata ihoa etukäteen jos tiedät että tietyt alueet hiertyvät helposti, käytä esim. Linola Suojaava Balsamia, jota voit levittää hiertyville alueille jo ennen urheilua.

Linola Suojaava Balsami muodostaa iholle hengittävän suojakalvon, joka suojaa ihoa hankauksen (esim. vaatteet, pyöräily, urheilu), sekä hien aiheuttamalta ärsytykseltä. Tuote sopii myös vauvoille mm. vaippaihottumaan sekä aikuisille intiimialueille. Koostumus on väritön ja tahraamaton pehmeä balsami.

Kanta-asiakastarjouksena toukokuussa:

Liity kanta-asiakasrekisteriimme

Linola Suojaava Balsami 50ml

14,90€ (norm. 16,30€)